特集名 | 透析患者におけるテーラーメイドの栄養管理のあり方を模索する | |
---|---|---|
題名 | 症状に応じた食事・栄養療法の工夫 (11) 経腸栄養の患者 | |
発刊年月 | 2014年 11月 | |
著者 | 小西 篤子 | KKR札幌医療センター栄養科・管理栄養士 |
著者 | 杉山 亜由美 | KKR札幌医療センター栄養科・管理栄養士 |
著者 | 今 裕史 | KKR札幌医療センター外科 |
【 要旨 】 | 要旨はありません。 |
Theme | The way of tailor maid nutritional management for dialysis patients | |
---|---|---|
Title | Ingenuity of dietary and nutrition therapy depending on symptoms in hemodialysis patients -- Patients receiving enteral feeding | |
Author | Atsuko Konishi | Department of Nutrition, KKR Sapporo Medical Center |
Author | Ayumi Sugiyama | Department of Nutrition, KKR Sapporo Medical Center |
Author | Hirofumi Kon | Department of Surgery, KKR Sapporo Medical Center |
[ Summary ] | No Summary |